Grote buitenruimte

Gezellig klein, praktisch groot, doorzon of hoekappartement; elke unit heeft minstens één mooi terras en kan genieten van zon of omgeving. De penthouses bovenop zijn effenaf ‘zeeparels’ met zeer ruime (woon)terrassen en uitstekend zicht op zee !

Jouw woning, jouw keuzes

Het grote voordeel van aankopen op plan is dat jij zelf nog inspraak hebt! Je kan ook kiezen wanneer je instapt, voor, tijdens of na het bouwproces. En om de inrichting van je nieuwe droomwoonst te bepalen, kun je op ons rekenen voor koperbegeleiding. We helpen je knopen doorhakken van vloer tot je keukenblok. Want het verschil zit hem in de details. Zo is elke leefruimte alvast uitgerust met een kwalitatief parket. Wil je toch liever een tegel? Geen probleem!

Comfortabel mobiel

Een ondergrondse garage of staanplaats kan. Heb je een elektrische wagen? Laad hem easy op aan één van onze voorziene laadpalen. Of haak jouw fiets veilig en gemakkelijk aan in de ruime ondergrondse fietsparking met VelowUp-systeem. Die bereik je heel gemakkelijk met de automatische fietslift. Geen brug is te ver!

Autodelen iets voor jou?

Ben jij milieubewust ? Heb je als zakenman of vrouw een wagen nodig in de stad ? Deel een auto samen met jouw buren ! Gemakkelijk, prijsvoordelig en milieubewust ! Je betaalt volgens het gebruik, tijdsduur en kilometers, en hebt geen vaste kosten.

Registreer je hier en krijg als eerste alle info!
Magnifieke nieuwbouwappartementen
Met zicht op zee en de duinen | Op 300m van het strand
Naast ongerepte natuur | En vlakbij het centrum van Oostende

Binnenkort officieel in verkoop, registreer je en krijg als eerste alle details!

Mis vanaf nu niets meer

Registreer je hier
en krijg als eerste alle info!

Ontvang de brochure en beelden

Laat hier je gegevens na en ontvang de brochure en beelden via mail.